Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

Peter-Annemie-Kenya-2014

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Peter en Annemie via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 12-06-2017 Kolewa juni 2017 (6)
  • 22-03-2017 Kolewa 2017 (2)
  • 21-03-2017 Kolewa 2017 (1)
  • 20-03-2017 Kolewa 2017 (1)
  • 19-03-2017 Kolewa 2017 (2)

Statistieken

Dit dagboek is 56246 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Kolewa 2017

Toon op kaart

18 maart 2017 | Door: Annemie en Peter

Aantal keer bekeken 148   Aantal reacties 1   Mombassa, Kenia
a A

Kolewa 2017

Goedemiddag.Vanmorgenvroeg tegen 5 uur hier een zwaar onweer gehad.Maar na Mtwapa geen druppel geregend.Het flitste en kraakte goed.Tegen 8uur na het ontbijt naar Kolewa gereden.Onderweg kleerhangers,toiletborstel en houder en lollies gekocht.Peter heeft het gedeelte van de badkamer met kleine tegeltjes afgevoegd.De WC bril geplaatst.Stangen tussen de rekken geplaatst zodat ze kleren kunnen ophangen.Een hele vooruitgang voor hun.Ze legden nl. alles op een hoop.Regenpijpen aan de dakgoot vastgemaakt.Daarna gingen we met de kinderen MOVIE kijken van hun die we gemaakt hadden vorige keren.Ze vonden het prachtig.Dit ging op Gabriel's laptop.We deelden potloden met poppetjes en lollies uit.Het was leuk om te zien hoe iedereen genoot kinderen en volwassenen om de filmpjes terug te zien.Ze zongen en dansten mee.Daarna tegen kwart voor 12 effe naar het dorpje van Victor.Z'n vrouw met zoontje Peter waren er helaas niet.Ze waren naar de begrafenis (burial) van de vader.Victor en Alex waren met ons meegereden vanuit Kolewa.In het dorpje deelden we ook poppetjes en lollies uit.Nog effe wat bijgekletst en reden we terug naar Travellers.Aangekomen in het hotel gingen we lunchen en ging Gabriel met Pili naar "huis"in Mtwapa.We hebben nu een rustig weekend.Het werken in Kolewa is afgelopen en zullen een planning weer maken voor de volgende keer.Nu zitten we buiten aan het zwembad te relaxen.Groetjes en tot morgen Annemie en Peter

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Reacties (1)

19 maart 2017 13:35 | Door: Jack en Resi

Het hoort zich allemaal weer goed aan. het is goed dat jullie maar halve dagen werken. De rest van de dag lekker genieten van de leuke dingen. Het gaat ontzettend snel nog een paar dagen en dan zijn jullie weer thuis. geniet nog ervan. Groetjes Van Jack en Resi