16 juni 2017
Kenia
a
A
Kolewa juni 2017
Goedenavond .Het internet is vandaag super slecht.Vanmorgen na het ontbijt vertrokken richting Kolewa.Daar aangekomen begon het heel hard te regenen.Gabriel snel de auto naar boven gebracht.Dit lukte nog net met behulp van een paar man die langs de weg stonden om hem omhoog te duwen.Peter was begonnen aan de badkamerdeur.Dit viel niet mee omdat het massief hout was.Maar de eerste deur is bijna klaar.Nog een dorpeltje gelegd op de badkamer.Om 12uur zou de vrachtwagen met materiaal komen.Gabriel gebeld.Hij zou er pas om 14uur zijn.Daar we niet konden wachten een nieuwe afspraak gemaakt.Morgenvroeg om 10uur.We wachten af.Om half 1 vertrokken richting auto.Een fikse wandeling bergop in de modder.Peter heeft nog foto's gemaakt onderweg van enkele huisjes die half weggespoeld waren.Na de lunch in Travellers reden we naar de Burial te Kikambala.Het is de begrafenis van Frank's vrouw en kind.Frank is een goede neef van Gabriel en ons.Dit was zeer indrukwekkend om er bij te zijn.De kindertjes van Frank kwamen bij ons op de schoot zitten.Ze zochten bij ons troost.Om 7 uur vertrokken we terug naar Travellers.Gabriel ging weer terug naar Frank om hem te ondersteunen.Morgenvroeg komt Gabriel ons weer ophalen om effe naar Kolewa te gaan voor het controleren van het materiaal.Lala salama en tot morgen Peter en Annemie