28 dagen kenia
Door: peter en annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
21 November 2014 | Verenigd Koninkrijk, Craigavon
vanmorgen vroeg op begonnen met pary tenten af te breken.Daarna container in ruuimen.Vrachtauto kwam voor de 2 schommels en 2 wippen en 3 kapspanten gemaakt door peter en niek kepers,panlatten balken alles geladen voor Esther's place.Daarna geluncht. Daarna Esther's place.Het regende en alles was spiegelglad,Pampers voor onze prins Mozes en heel veel levensmiddelen,zeep,toiletpapier naar Esther gebracht.Mozes was heel erg blij. De schommels en wippen werden geplaatst.'s Avonds bezoek gekregen van Mr.Samuel Thuku met zijn vrouw.Samen gedineerd.We kregen allemaal cadeaux.Wij krijgen een black Rhino,Peter kreeg een mooie sleutelhanger en ik een Keniaanse ketting en armband. Nog gezellig bij elkaar gezeten Nu gaan we slapen en morgen helaas terug naar Nairobi.Groetjes peter en annemie
22 November 2014 - 00:43
Jack En Resi:
Hoi An en Pe.Het werk voor jullie zit er inderdaad op maar wat kunnen jullie met een prachtig gevoel terug kijken. Naar de mooie twee weken. De mooie momenten die jullie hebben mee gemaakt en naar de mooie dingen die jullie gedaan hebben. Waar vele mensen jullie zeer dankbaar voor zullen zijn.
En daarbij gaan jullie weer mooie twee weken tegemoed.Profiteer hier elke dag van. Groetjes Jack en Resi. -
22 November 2014 - 08:50
Marcellina En Rob:
Hoi,Annemie en Pé
De eerste twee weken zitten er op wat gaat dat snel he,jullie hebben daar hard gewerkt.
Het afscheid zal wel weer moeilijk zijn,je krijgt toch een band met deze mensen.
De fotos waren ook mooi,ik zie Annemie jij geniet ervan hè,Pe is altijd bezig.
Nu gaan jullie lekker uitrusten en op safari's als ik het goed heb?
Geniet ervan en zeker van de zon want hier heb ik gister de auto al moeten krabben ,dit valt weer vies tegen en het is weer handschoenen aan brrrr. Groetjes
Marcellina en Rob