Nairobi Mombasa 2016
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
27 November 2016 | Kenia, Mombassa
Vanmorgen na het ontbijt werden we op[[gehaald door Dickson met zijn vrouw Naomi en 3 meisjes Shelina (dochter),Janice (pleegkind) en Jane dochter van broer Charles.We reden samen naar de olifantenopvang in Nairobi.Hier worden de olifanten gevoed met flessen koemelk.Het was leuk om te zien en de kinderen mochten ze aaien.Zo kortbij hebben we ze nog nooit gezien.We proberen dadelijk enkele foto's door te sturen.Na de kleintjes kwamen de grotere.Verder zagen we nog wrattenzwijnen en een giraf.Daarna reden we richting Dickson's home.Daar waren zijn 2 zussen Joan en Rose.Dickson kookte een lunch voor ons allen.Vis ,kip,chips 2 soorten salades en het toetje was passionvruchten .Heerlijk.Hierna deelden we kadootjes uit zoals rugzakken,kleurpotloden,pennen,kleurboeken en voor iedereen hadden we een flesje nagellak.Rose was ontzettend blij met het kadootje van Dave.Later kwam de vriend van Joan,Ben taxidriver in Nairobi en de zus van Naomi Hanna.Het was heel gezellig.Tegen 6u bracht Dickson ons terug naar Marble Arch.We namen Hanna ook mee.Het was warm vandaag en we hebben genoten van deze prachtige dag.Groetjes en tot morgen Peter en Annemie Ps de vrijwilligers van ons team zijn terug in Nederland behalve Niek .Die zien we weer terug in Mombasa.