Kolewa juni 2017
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
21 Juni 2017 | Kenia, Mombassa
21 Juni 2017 - 20:47
Jack En Resi:
Hoi An en Pé. Gelukkig hebben jullie beter weer dan hier. Met de temperatuur van hier kun je niet veel doen vandaag 32 en morgen nog een of twee graden warmer. Ben ik blij dat ik morgen de nachtdienst weer in ga. Maak maar veel foto's van Mariela. We willen haar ook bewonderen. Geniet ervan dat jullie nu bij hun kunnen zijn. Groetjes Jack en Resi -
22 Juni 2017 - 16:27
Liekebekkers:
Hoi hoi lieve mensen wij zijn nog net niet gesmolten ik denk dat het wel 36graden is dus ik hou me maar binnen is toch niet in te werken zo benauwend. En jullie werken maar door.... och zolang je het fijn vindt is het toch goed he. Er zal ook wel weer ergens een ontlading komen maar daar geef ik niets om voorheen vond ik het nooit erg maar nu beangstigt het me sinds toen de bliksem was ingeslagen in de tv. Hopelijk hebben jullie nog veel werklust voor de hutjes wat opteknappen succes ermee. Ook nog een knuffel voor de baby.grtjes lieke