21 Dagen Kenia
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
14 Juni 2018 | Kenia, Mombassa
Goedenavond .Na een voorspoedige reis Dusseldorf Parijs .In Parijs verliep alles gladjes.Dit keer geen controle.Alleen een lange afstand met de shuttle en een goed stuk lopen om bij de gate te komen.Na 4 uur gewacht moesten we ons mel;den bij de service-balie.Daar kregen we te horen dat onze stoelen waren omgeboekt.We ware ge -upgrade naar Premium Economy.Dit was super.We kregen een keuzemenu.Heerlijk.We hadden meer zitruimte en helemaal vooraan.Bij aankomst in Nairobi moesten we op de koffers en trolley's wachten.Daarna via de drukke weg en de rotonde naar Gate D.Alles opnieuw inchecken,riem af,horloge af,schoenen uit,laptop apart.Dit ging prima.Koffers weer op de band ieder koffer gaf 24,8kg aan.Dit klopte niet.Maar we mochten door naar de volgende controle.Daar begon het ritueel opnieuw.Om 8u gingen we de lucht in om om 9u.in Mombasa te landen.Gabriel was wonder boven wonder op tijd.We stopten alles met veel gepuzzel in de auto en reden naar Kenia Bay.We kregen een mooie kamer aangeboden.Na de lunch reden we naar Kolewa.Daar dumpte we 5 koffers en Peter gaf een telefoon van Huub aan Tumaini.Ze was heel blij.Peter nam de maat van de gang op om morgen tegels te gaan kopen.De tuin was een grote onkruidbende en de sperciebonen zouden door de geiten zijn opgegeten.We zijn ons aan het bedenken wat we hier verder aan zullen doen.De Kentank was helemaal vol met water.De weg was zeer slecht begaanbaar.Onderweg hadden we koekjes voor de kinderen gekocht.Met de kinderen nog wat gezongen en tegen 5u terug naar het hotel.Nu zijn we op de hotelkamer.Gabriel ligt te snurken en wij gaan zometeen ook slapen.Tot morgen.Groetjes Peter,Annemie en Gabriel.Ps.Leo en Gerda zodra we terug zijn van Kenia maken we een afspraak om koffie te komen drinken en bij te kletsen.