21 Dagen Kenia
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
01 Juli 2018 | Congo, Democratische Republiek v, Kenia
Goedenavond.Vanmorgen na een korte strandwandeling begon het weer te regenen en liepen terug naar het hotel.Gabriel was in Mtwapa voor een andere auto te regelen.Wij ontmoeten in het hotel 2 Oostenrijkse dames die ook vrijwilligerswerk deden.Het was fijn om bepaalde dingen uit te wisselen.Gabriel kwam om 12 uur terug met een andere auto.Toen geluncht en daarna richting Kolewa.Pili en Mariela in Mtwapa opgehaald.Onderweg bij de localshop fris en koekjes gekocht.We konden niet helemaal naar beneden omdat het veel te glad was.De auto boven laten staan en toen maar lopen.Aangekomen in Kolewa ging ik de kleren sorteren.Ondertussen ging Peter met Elia en Maombi het tuintje inspecteren.Het zag er goed uit.Elia had 10 tomatenplantjes geplant.De sperciebonen stonden al 10 centimeter hoog.Daarna starten we met kleren uitdelen.We hadden pakjes gemaakt voor de volwassenen.We deelden ook nog overhemden en t shirts uit,Het was een grote happening.Na afloop van alles uitdelen kregen ze allemaal koekjes kids en volwassenen.Fris was er voor de volwassenen.Tegen half 6 reden we terug.Frank ontmoeten we in Kikambala en namen hem mee naar Mtwapa.We hadden een pakje kleren voor de kinderen en voor hemzelf.We brachten Pili en Mariela naar huis en reden terug naar het hotel.We zijn nu lekker gedoucht.Peter en Gabriel hebben gezien dat Rusland verder is.Nu gaan we eten en daarna buiten gezellig voetbal kijken en wat drinken.Het waseen gezellige dag vandaag.Groetjes Peter,Annemie en Gabriel.