21 Dagen Kenia
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
02 Juli 2018 | Congo, Democratische Republiek v, Kenia
Goedenavond.Vanmorgen een strandwandeling gemaakt.We hebben t shirts en overhemden uitgedeeld.Daarna kwamen we 2 Masai's tegen .Kleine en 1 andere.Peter beliifden hen 100 Ksh als ze vanaf 4 meter de speer in een cocosnoot konden werpen.Kleine trof de tweede keer al direct het gat van de cocosnoot,Hij danste van geluk.De andere trof de cocosnoot maar helaas niet in het gat.Hij kreeg 50 Ksh van Peter.Later trof Kleine voor de 2e keer het gat.De dag kon niet meer stuk voor hem.Hij kreeg 200 Ksh.Daarna liepen we terug naar het hotel en gingen relax zwemmen,Na de lunch vertrokken we naar Mombassa om een bezoek te brengen aan de woodcraft en van daar uit met Felix naar zijn vrouw,gehandicapt zoontje Ernest en zus met kind.Ze wonen in een vertrek zo groot als een garage.Felix is de manager van de woodcraft.Je kunt je dit niet voorstellen hoe en waar ze wonen.Eerst bezochten we de woodcraft.We hadden nog foto's van de vorige keer.Peter ging onderhandelen over een mooi beeld.Dit werd gekocht.We kochten ook nog mooie giraffe.Later bleek dat een giraf te groot is voor in het koffer en moeten deze maar laten insealen op de luchthaven.We kregen ook nog mooie kadootjes van de vader van Felix.Daarna gingen we met Felix naar zijn huisje.Daar werden we hartelijk verwelkomd.We deelden eerst de kleren uit .Ernest kreeg verf ,schilderijtjes en kwasten.Voor Felix zijn vrouw hadden we lappen stof.Van de vorige stof had zij een mooie jurk gemaakt.Ze had ook nog een mooi deurgordijn gemaakt.Ze vroeg om klosjes machinegaren mee te brengen volgende keer.Tegen 5 uur reden we terug naar het hotel.Ontzettend druk op de weg.Alles vliegt van links naar rechts.Tuctuc en Matatu's.In het hotel aangekomen konden we voetbal kijken.Nu zitten we naar Belgie Japan te kijken.Het was een mooie dag.Groetjes Peter,Annemie en Gabriel.