Zondag Hallerpark
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
18 November 2018 | Congo, Democratische Republiek v, Kenia
Goedenavond.Na het ontbijt een vrije morgen.Lekker zwemmen en relaxen.Tegen half 1 barbeque aan het strand.Gabriel bracht Pili en Mariela mee.Het was heel gezellig aan de tafel en er werd goed gegeten.Daarna richting Hallerpark.10km verder op.Mariela vond het prachtig.Voor een anderhalf jarig meisje heeft ze super gelopen.We zagen veel aapjes,enorm grote schildpadden,giraffes,grote buffels,waterbok,krokodillen,reptielen,nijlpaarden en vogels.Om 15u werden de giraffe gevoerd.Iedereen kon 1 zakje voer voor ze kopen en dan kwam de giraf met zijn grote tong het van je hand eten.Om 16uur werden de nijlpaarden gevoerd.En om 16.30 de krokodillen.Er lagen ongeveer 10 krokodillen bij elkaar.Een dierenverzorger hong een stuk vlees aan een touw en met een katrol trok hij het naar het midden.Hij ging op en neer met het gespannen touw.De krokodillen gingen dan omhoog. Het is prachtig om te horen hoe de kaken op elkaar klappen.Daarna gingen we naar de slangen en zagen hoe een python een hele kip naar binnen slokte.Gabriel,Pili en Mariela en wij hadden genoten van een mooie middag.Om half 6 terug naar Kenia Bay .Gabriel zette ons daar af en reed met Pili en Mariela terug naar Mtwapa.We zitten nu buiten met een drankje het verslag te schrijven.Om half 8 komt Gabriel terug voor het avondeten.Dit was het voor vandaag.Groetjes en tot morgen Peter en Annemie