Sportdag Kolewa
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
23 Februari 2019 | Congo, Democratische Republiek v, Kenia
Goedenavond Vanmorgen na het ontbijt richting Kolewa.Onderweg inMtwapa Pili en Mariela opgehaald.Gabriel en Pili gingen samen inkopen doen op de markt in Mtwapa.Aardappels,tomaten,uien,knoflook,kruiden,bakolie.daarna ging Gabriel en Pili naar de slager.Ze kochten er 4kg bief.Gezellig winkelen op de markt.Het is traditie geworden dat er iedere zaterdag voor het hele dorp gekookt wordt.We kwamen aan in Kolewa en het begon te regenen.De regentonnen waren op tijd van niks vol.Dat viel mee.Alleen konden we geen spelletjes doen.Peter en Victor hebben de afvoer schoongemaakt.Het deurslot van de voordeur nwerd gerepareerd.Na de regen de dakgoten schoongemaakt.Daarna het net voor badmintonnen en volleyballen opgezet.Ondertussen was ik begonnen met het uitdelen van de ABN AMRO Tshirts,Peter ging snel een groepsfoto maken want het eten was klaar.Na het eten werd er nog gevolleybald.Het is een prachtig gezicht met al deze mooie t shirts.Er werd flink gejuicht bij iedere score.Peter heeft verschillende kinderen de wond verzorgd met betadine en een gaasje.Dokter Peter.Daarna hebben we de spullen uitgezocht voor Gabriel's verjaardag voor morgen.Tegen 6 uur vertrokken we richting hotel.Pili en Mariela gingen nog effe mee naar het hotel om iets te drinken.Mariela zag het zwembad en wilde direct gaan zwemmen,Maar ze had ook dorst.Peter ging met Mariela effe naar het strand waar 3 kamelen langskwamen.Na wat gedronken te hebben ging Mariela dansen.Het is prachtig om te zien hoeveel plezier ze heeft.Mariela is het dochtertje van Gabriel.Daarna gingen ze naar Mtwapa en wij gingen naar onze kamer.Lekker gedoucht.Om 8uur gegeten en nu zitten we buiten met en glaasje fris te kijken naar een mooie show.Het was een prachtige dag en tot morgen.Peter en Annemie