Eindelijk in Kenia Bay Mombasa
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
20 Juni 2019 | Guinea, Kénian
Goedenavond.Gistermiddag om kwart over 2 vertrokken richting Dusseldorf.met Taxi Patrick.Daar aangekomen ingecheckt en alle 6 de koffers en de 2 trolley's op transport naar Nairobi.Het ging heel relax aan de balie toe..Daarna wat gegeten en gedronken en tegen 5 uur ingecheckt en aan de gate gaan zitten.We vertrokken tegen 18.15 naar Schiphol.Op Schiphol aangekomen naarde gate v oor Nairobi.,Bij de douane maakten ze nog grapjes over Gulpener bier.We waren mooi op tijd.Tegen 9 uur vlogen we naar Nairobi.Om 11 uur warm eten.Ik had geen trek en at alleen een stukje cake.Toen gingen we wat slapen.Daarna kwamen we tegen 6 uur in Nairobi aan.Daar kregen we te horen dat onze vlucht wegens technische problemen een uur vertraagd was.We vertrokken pas om 11uur naar Mombasa.We kwamen om 12 uur aan en Gabriel stond ons op te wachten.Hij was nu wel op tijd.We reden naar het hotel.Om half 3 lekkere lunch.Daarna geld gepind.Richting Kolewa gereden.Daar brachten we 5 koffers.We werden hartelijk verwelkomd.Daar werden de werkzaamheden opgenomen.Nog wat gekletst met de lady's en toen richting hotel.Onderweg kwamen we Alex tegen en gaven hem de opdracht om 2 grote palen te regelen voor het volleybalnet op te hangen.Naar het hotel gereden,gedoucht en gegeten.Nu zitten we weer buiten te genieten van een wijntje.We voelen onss hier weer helemaal thuis.We zijn toe aan een goede nachtrust.Tot morgen.Groetjes Peter,Annemie en Gabriel