Halve werkdag
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
27 Juni 2019 | Guinea, Kénian
Goedenavond.Vanmorgen weer na het ontbijt naar Kolewa gereden,Daar aangekomen kwam Emanuel naar ons toe.Hij wilde weer voor ons werken.De mannen Gabriel en Emanuel schuurden de deurkozijnen en ik verfde ze met een beits.Peter ging de dakgoten afkitten en repareren.Ook op de badkamer.Daarna ging ik de voordeur en 2 slaapkamerdeuren verven en de mannen gingen de buitenvloer in de betonverf zetten.Gabriel ging met Gigi water uit de waterput ophalen en vulde de regentonnen.Peter zette de sloten en klinken op de 2 slaapkamerdeuren.Ruimde nog wat op en tegen half 1 vertrokken we weer richting hotel.Onderweg namen we nog een bekende van Gabriel mee naar Bamburi.Aangekomen in het hotel effe wat wassen en omkleden en dan snel naar de lunch.Daarna reden we naar de Naivash(supermarkt) om wat spullen te kopen.We kochten een handbezem,zachte bezem,2 waslijnen van 10mtr,,wasknijpers,steel om de schop te repareren.Terug naar het hotel zodat we een paar uurtjes voor ons zelf hadden.ik heb een koffer gesorteerd.Gabriel en Peter gingen buiten wat drinken.We hebben daarna tegen 5uur samen met 2 Nederlanders gezeten en gezellig met ons 5en verteld en gedronken.Nu gaan we ons douchen en daarna eten Tot morgen Peter Annemie en Gabriel