Geen internet
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
05 Juli 2019 | Guinea, Kénian
Goedenavond.Gisteravond geen internet zodat ik geen verslag kan schrijven.We hadden een vakantiedag zoals strandwandeling gemaakt,zwemmen en relaxen.Vandaag na het ontbijt richting KOlewa,In Mtwapa 3 spiegels gekocht,een zak cement en een halve kilo spijkers.In Kolewa aangekomen begon ik de laatste 2 koffers te sorteren en te ordenen.We deelden nog kinderkleding,schoenen en ballonnen uit.Peterging met Gabriel en Emanuel kruiwagen beton maken voor een gat dicht te maken bij het prieeltje en nog enkele kleine reparaties.Gabriel en Emanuel gingen achter het huis opruimen en dat werd verbrand.We waren op tijd terug voor de lunch.In het hotel is het erg druk i.v.m. een Indiaase bruiloftHet is heel groot opgezet.Na de lunch gingen we strandwandeling maken en het bordje "BATHROOM"ophalen.Daarna ging Peter nog wat foto's maken.De directeur van het hotel wilde zelfs op de foto.We kregen een visitekaartje van hem.Ontzettend vriendelijke man.Om 4 uur koffietijd en hebben tot half 7 buiten gezeten.Nu op de kamer.Gabriel gedoucht.Nu gaat Peter en ik volg.Groetjes en tot morgen