Terug thuis
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
11 Juli 2019 | Guinea, Kénian
Goedenavond.Gisteren tegen 10 uur naar bed gegaan tot 1 uur en om half 2 vertrokken richting Moi Vliegveld te Mombasa.Een uur rijden.Voor dat we op het vliegveld kwamen moesten we stoppen voor politiecontrole.We gaven ze 2 flesjes water en mochten doorrijden.Op het vliegveld afscheid genomen van Gabriel.Inchecken bij de douane schoenen uit ,riem, horloge uit,laptop apart.Gelukkig hadden we maar 1 koffer.Dit werd ingeleverd.Daarna volgende controle en hetzelfde ritueel.Om 4.20u vlogen we richting Nairobi.Daar begon hetzelfde ritueel.qua controle.Om 8.20uur vlogen we naar Schiphol.1 kwartier later.Om 15.30 kwamen we op Schiphol aan.Lange rijen voor de controle.Gelukkig konden we selfservice met de paspoorten .We hadden nog 10 minuten over bij de Gate voor het vliegtuig richting Düsseldorf.Om 17.45u landden we op Düsseldorf.Taxi Patrick stond ons al op te wachten.We reden richting Wijlre waar we om half 8 aankwamen.Koffer nog uitgepakt.Wat gegeten.Wasmachine draait en om 10uur naar bed.Het waren 3 mooie weken in Kenia.We hebben heel veel meegemaakt.Groetjes en tot de volgende keer.(reis)Peter en Annemie