Zonnig weekend
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
17 November 2019 | Nederland, Nederland
Goedenavond.Gistermorgen na het ontbijt de lunchboxen opgehaald en toen richting Mtwapa gereden.We kochten daar op de markt tomaten ,uien,knoflook,kruiden en paprika's.gabriel en ik gingen naar de slager om er 4 kg.beef te kopen.Peter bleef bij de auto.Daarna gingen we bij de visboer vis kopen.Het krioelde van de vliegen.De vis werd eerst schoongemaakt en daarna ingepakt in krantepapier.Ondertussen was pili en Mariela gearriveerd en ging Mariela mee naar Kolewa.Daar aangekomen was het een drukte van jawel.De dames werden aangezet om gezamenlijk het eten voor te bereiden.Peter ging met de jongens naar het volleybalveld om het nieuwe net op te hangen.ik begon met het uitdelen van de kinderbroekjes en rokjes met de Abn Amroshirts.Peter kwam meehelpen.We maakten veel kinderen blij met de meegebrachte kleren.Tegen 13u ging ik met Gabriel fris en koekjes halen.Onderweg kwamen we Victor tegen,die wilde ook meerijden naar het dorp.Tegen 2u waren we terug .Ondertussen had Peter aan de dames Gigi,Tumaini,Maombi en nog een vrouw mooie damesschoenen uitgedeeld.Gigi,Tumaini en Maombi kregen ook nog een telefoon.Wat waren ze ons dankbaar.Toen gingen de kinderen handjes wassen en werd er gezamenlijk gegeten.na het eten werd er door de kinderen gezongen,gedanst en spelletjes gedaan terwijl de grote jongens volleybalden.Tegen 4 u gingen ook de senioren als Alex,Victor,Mr.Corruption,Emanuel,Gabriel ook volleyballen.tegen half 6 stopten we en gingen terug naar het hotel.Heel voldaan.Gedoucht en gegeten en vroeg naar bed.Moe.Vanmorgen na het ontbijt naar Gabriel's kamer gereden om een rek uit elkaar te halen en in de auto te doen om naar Kolewa te brengen voor Tumaini.Haar rek zat vol ongedierte.We hebben meer dan anderhalf gehobbeld over een afstand van 20km.Maar goed .Hij is nu op de plaats.Onderweg nog spijkers gekocht.In Kolewa aangekomen wilde iedereen meehelpen met het dragen van de planken.Alex en Emanuel kregen de opdracht om de rek in elkaar te zetten.Ben benieuwd.Ik sorteerde nog wat om mee terug te nemen naar het hotel.Tegen half 1 reden we terug en zeiden:Tot morgen.We namen Thomas en Said mee.Ze spaarden het motorgeld uit.Tegen 2u gingen we barbequen.Daarna relaxing.Zondag is rustdag.Dadelijk douchen.Op tijd eten want we willen ook Max zien.Vanmiddag nog een Zwitserse dame ontmoet.Ze was er verleden keer ook met haar man.Het weer is nu goed.Groetjes en tot motgen