Kolewadag
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
07 Maart 2020 | Nederland, Nederland
Goedenavond.Vanmorgen vroeg uit de veren ,ontbeten en om half 8 richting Kolewa.We namen 3 lunchpaketten mee.In Mwtapa kochten we 20 en 5 kg rijst,4 kg.beef,vis,olie,kruiden,tomaten,uien,knoflook,aardappels,zout..Daarna naar Kolewa.Er waren heel veel kinderen.We begonnen met alles uit te laden.We pakten koffer nr.1 me kinderkleding .Rokjes en broekjes gemaakt door mevr.Claessens en de mooie t shirts van ABN Amro Bank van Relax sport.We hadden ook nog andere kinderkleding bij ons zoals onderbroekjes en deelden die uit.Ze waren erg blij.Daarna ging Peter,Alex en Emanuel gingen de werkkamer uit ruimen.De werktafel stond nu buiten en Peter probeerde met ze te tafeltennissen.Ik ging met mooie kleurplaten en kleurpotloden naar het prieeltje.Daar nam ik de meisjes om te kleuren.Het is prachtig om te zien hoe geinteresseersd deze zijn om iets te doen.De dames van Kolewa waren bezig met het eten te maken.Gabriel ging fris halen en tegen half 2 werd er gezamenlijk gegeten.Daarna gingen de jongens lekker voetballen en de meisjes gingen verder met kleuren.Tegen half 5 vertrokken we uit Kolewa en namen Victor mee terug.Deze komt ons maandag helpen met de vloer leggen in de werkkamer.Tegen 6 uur waren we in het hotel.Gabriel ging wat drinken en wij hebben ons gedoucht en zitten nu buiten.Gabriel is nu douchen.Het is goed verlopen tot morgen.Groetjes Peter,Annemie en Gabriel.