Weekend
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
15 Maart 2020 | Nederland, Nederland
Goedenavond. Gisteren na het ontbijt lunchboxen opgehaald en richting Kolewa.In Mtwapa deden we weer inkopen zoals rijst,beef,vis en groente.In Kolewa aangekomen werd alles uitgeladen.Peter ging met Alex en Emanuel de volleybalnetten ophangen.Ik ging me bezig houden met het uitdelen van de kleren.Peter kwam me helpen.Toen gingen we binnen de ballonnen opblazen en op een stokje zetten.We deelden ze uit aan alle kinderen en volwassenen ongeveer 75.Het was een groot feest samen met de SNS ballonnen.Opeens begon het heel hard te regenen.Ongelooflijk.De regentonnen waren in een mum van tijd vol.N de regen gingen de dames koken.tegen half 2 werd geluncht en gestopt met het uitdelen van de kleren.Ik sorteerde voor volgende zaterdag opnieuw op de werktafel.Elia ging met de motor fris halen omdat het met de auto niet mogelijk was.Daarna ging ik met 4 meisjes het punniken leren.Eentje snapte het meteen maar die andere 3 was een groot probleem.Maar ok langzaam leren ze het.Ze vonden het prachtig.Peter haalde de kralen met elastiek en naald uit en liet Maombi en Joyce kettingen en armbanden maken.Dit vonden deze dames prachtig.Volgende keer willen we meer zachte kralen meenemen.We houden ons aanbevolen.Daarna ging Peter met de boys volleyballen. Het begon te regenen en er moest getopt worden.Het volleybalnet werd opgeruimd.Tegen half 6 reden we terug naar het hotel.We kwamen gelukkig goed boven dankzij onze goede chauffeur Gabriel.We slipten soms van links naar rechts.Tegen 7 uur kwamen we in het hotel aan.Het was pikke donker.Daarna gedoucht en gegeten.Vandaag deden we rustig aan.Uitgeslapen,ontbeten en daarna een wandeling naar de Nivash(supermarkt).Overal werden onze handen gedesinfecteerd voor dat je binnen mag.ook wanneer je het hotel binnenkomt.Daarna rustig aan en Gabriel is op het ogenblik de auto laten poetsen.GroetjesPeter ,Annemie en Gabriel.We vermaken ons opperbest.Ps.Vivian,Hugo en Ian proficiat met de geboorte van jullie dochter en zusje MAEVA.