Bezoek Ernest
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
18 November 2021 | Nederland, Nederland
Goedenavond Vanmorgen relax rondom het zwembad buiten.1 man kroop als een aap de palmbomen in en haalde de cocosnoten eruit en de rotte takken.Na de lunch reden we richting Mombasa Woodcraft.Wat een weg en verkeer.Niet normaal.Daar ontmoetten we de vader van Felix.We gaven hem een mooi overhemd en een overhemd van Sita met stropdas.Hij was ontzettend blij.We gaven hem ook de beiteltjes.Felix kwam erbij .Er werd verteld over de vaccinatie Johnson Johnson.Hoeven ze maar 1.Ze zijn ontzettend bang voor de injectie.We gingen naar de winkel.De prijzen waren dubbel zo duur i.v.m corona.We kochten er een wandelstok.We reden daarna naar Felix huis.Aangekomen daar vertelde hij dat zijn dochtertje Angel jarig was .3 jaar.We zongen allemaal Happy Birthday.De verjaardag wordt samen met Ernest's verjaardag gevierd op 27 november.We deelden spullen uit.Kleren,schoenen,tekenspul,naaigerei,stof uit.Ze waren ontzettend blij.De trolley lieten we achter.Ze hadden ook een kat,die ging meteen bij Peter liggen.Na een uurtje namen we afscheid.Ernest schreef nog een briefje voor zijn Girlfriend Tiny.Heel erg indrukwekkend als je ziet hoe hij het schrijft.Hij heeft bij de geboorte zuurstofgebrek gehad.De familie bracht ons naar de auto.Ernest "liep"met de rollater.Peter ging erop zitten.Hij vond dat prachtig.Daarna hobbelden we terug naar Kenya Bay.Onderweg kochten we nog wat te drinken want het was bloedheet.In het hotel aangekomen gedoucht.Om 8uur gegeten.Nu zitten we buiten .Ik heb nog een foto van de volle maan gemaakt.Groetjes en tot morgen