16-06-2022
Door: Annemie en Peter
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
16 Juni 2022 | Kenia, Majengo
Goedemiddag.Er zit weer een halve werkdag erop.Vanmorgen na het ontbijt reden we richting Kolewa.In Majengo haalden we de resterende 3 plafondlijsten op en ruilden 1 pot blauwe verf om voor donkerbruine.In Kolewa aangekomen ging Peter met Big Alex de resterende plafondlijsten aanbrengen en Pieter deed het resterend verfwerk.Gabriel schilderde de gang in 2 kleuren oranje en donkerbruin.De plafonds zijn nu allemaal 2x gedaan.De muren zijn ook klaar.Ik hield me bezig met verf weg te vegen en wat te poetsen.Alex verstevigde de waterafvoer met beton.Peter hong de waslijnen op.Jemima was erg blij ermee en bedankte Peter.Ik had nog een zakje chips over van het strandmannetje.Deze komt iedere middag langs het hotel en roept dan : Mama,mama.We sponsoren hem en de kinderen vinden het heerlijk.Om 13u vertrokken we richting hotel.Onderweg was de weg geblokkerd omdat er een boom was omgewaaid.We kwamen na 2 uur in het hotel en kondn nog lekker lunchen.Nu zitten we onder het genot van een kop koffie met oliebollen het verslag te schrijven.Gabriel is naar ShanzuGroetjes en tot morgen.