4 Maart 2023
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
04 Maart 2023 | Kenia, Mombassa
Goedenavond.Vanmorgen na het vroege ontbijt lunchpaketten opgehaald en richting Kolewa.
In Majengo gingen Gabriel en ik boodschappen doen op de lokale markt.Daar is bijna alles te koop.We kochten groente,tomaten,aardappels,rijst,thee,bakolie,bonen,pampers,taifa,een grote fles jus,beef,brood en boter.Peter was bij de houthandel het hout aan het regelen en dakplaten.Er werd een Tuc Tuc geregeld.Deze bracht het materiaal naar Kolewa.We reden door naar Kolewa.De boodschappen werden uitgeladen.Peter en ik gingen in de werkkamer van alles ordenen.Peter schroefde een grote plaat aan de muur en hing het gereedschap op.Buiten werden de latten van het nieuwe bed afgekit en geimpregneerd.Binnen werd het bed in elkaar gezet.Er werd een spiegel opgehangen met een haak voor de kamerjas van Jemima.Tegen 12 uur smeerde ik boterhammen met hagelslag .Iedereen kreeg een beker drinken met een boterham.Ondertussen was het hout gekomen en gingen Gabriel en Pieter alles impregneren.De dakplaten werden binnengelegd en daarna de geimpregneerde balken.Peter ging nog effe met Mariela puzzelen.Hij repareerde het bed van Sandra.Tegen 4 uur reden we terug naar het hotel.Gabriel ging weer terug naar Kolewa voor het weekend.Hij ging ook nog effe aan bij een begrafenis.We hebben net buiten gebarbequed en gaan nog wat drinken.Tot morgen.
04 Maart 2023 - 22:45
Paulina Beckers-post:
Een paar dagen in Kenia en al veel dingen gedaan en geregeld. Ben benieuwd wat nog meer op het programma staat.altijd geweldig jullie verslagen en foto's.