22-06-2023
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
22 Juni 2023 | Kenia, Mombassa
Goedemiddag Gisterochtend gewandeld outside Kenya Bay.Kazimu had een mooi beeld voor ons gemaakt.Peter bracht bij William de schoenmaker een paar schoenen om te repareren en te poetsen.Na een vroege heerlijke lunch gingen we met de TukTuk naar Majengo.Gabriel wachtte ons op en reden naar Kolewa.Daar aangekomen gingen we 2 vloertjes storten.Peter metselde een rij stenen tegen het hoge water.We deelden nog wat ballonnen uit en voetbalde nog met Peter.Tegen 5 uur reden we terug naar Majengo waar we de Tuk Tuk namen naar het hotel voor het diner.Je hoeft niet lang te wachten voor een Tuk Tuk.Het is een echte sport om te onderhandelen voor de prijs.Vanmorgen schoenen opgehaald en het andere paar gebracht om te maken.We gaven William nog een mooi overhemd.Daarna flinke strandwandeling gemaakt en hadden honger voor een heerlijke lunch a la carte.Tomatensoep,kip sweet and sour,fishfingers,salad,frites,Toetje was ananas,2 soorten meloen,cakes en pudding.Nu het verslag aan het schrijven onder het genot van een kop koffie met cake.Peter gaat dadelijk de andere schoenen ophalen.Dan douchen,eten en Skipbo spelen.Tegen 11uur slapen.Het gaat snel.Groetjes Peter en Annemie.
22 Juni 2023 - 19:19
Marian:
Wat beleven jullie weer veel deze reis. Ook als jullie rustig aan doen gebeurt er genoeg.
Geniet maar lekker!
Marian