21-11-2023
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
21 November 2023 | Kenia, Mombassa
Goedenavond.Na alles geregeld te hebben gingen we gistermorgen na het ontbijt richting Kolewa.In Majengo staat Gabriel en Jemima ons op te wachten.We reden naar Kolewa.Alex en Peter hadden de plantenbakken geverfd en half gevuld.Peter bracht de worteldoek aan en werd aangevuld met betere grond.Ik sorteerde de kleren uit voor Ernest en zijn familie.Peter,medium Pieter en Alex maakten nog een houten bankje.Alex verfde het af.We hielden ons ook nog bezig met de kids.Voetballen,touwtje springen en tekenen.Om half 1 werd geluncht.We deelden nog koekjes uit.Nog spelletjes gedaan jojo.Peter en Anna kregen een mooie opbergdoos .Ze kregen wat speelgoed en brachten het mooi terug in de doos.Tegen 2 uur waren ze doodmoe en vielen bij ons op schoot in slaap.Tegen 4 uur bracht Gabriel en Jemima ons naar Majengo.We kochten er een matras voor Mariela en Sandra.Deze nam Gabriel en Jemima mee naar Kolewa.Gabriel regelde voor ons een TukTuk.Maakte er een foto van om diefstal te voorkomen.Hij noteerde ook zijn telefoonnummer.Hij kan hem bellen als wij een TukTuk nodig hebben.Hij reed ons naar Kenia Bay waar we gingen douchen,eten en Skipbo spelen.Vanmorgen om 8uur reden we met dezelfde TukTuk naar Majengo.Daar kochten we verf,schuurpapier en terpentine en reden richting Kolewa voor een halve werkdag.Het gaas werd aangebracht op het nieuwe kippenhok door Peter,Alex en medium Peter.Er waren diverse jongens in het veld op jacht naar muizen en ratten.Vlakbij de tuin was een heel rattennest.Ze groeven het om en kwamen verschillende rattennesten tegen.Het was een grote vangst.Deze worden gedroogd en gegrild.Gabriel,Gigi en Jemima werkten in de tuin.Ze verwijderden onkruid en planten micha.Ik hield me met Peter en Anna bezig.Ze kregen mooie kleren.Tegen half 1 reden we terug naar Majengo waar de TukTuk ons stond op te wachten.Hij bracht ons naar Kenya Bay.Vanmiddag wat bij geslapen.Tegen 4 uur koffie met cake.Nu het verslag aan het schrijven.Groetjes en tot het volgende veslag.Met ons gaat het nu goed.De rest is verzekeringswerk.
21 November 2023 - 18:59
Dave:
Geniet nu maar van jullie vakantie, de rest is gelukkig geregeld.
Fijne dag alvast morgen.
Dave
21 November 2023 - 19:03
Yvonne:
Wel heerlijk om weer positief bezig te kunnen zijn ..veel mensen blij gemaakt en wat leuk de fotos van de kindertjes... alleen de gegrilde dieren zou ik niet eens willen zien... maar zal mss toch smaken...fijne avond en morgen weer een mooie dag! Groetjes uit een verregend Landgraaf.