22-11-2023
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
22 November 2023 | Kenia, Mombassa
Goedenavond Vanmorgen uitgeslapen.Na het ontbijt wilden we gaan wandelen maar het begon te regenen.Tegen half 11 was het droog en gingen outside wandelen.Na de lunch kwam Gabriel ons om half 2 ophalen.We reden naar Akamba the woodcraft in Mombasa.We bezochten de vader van Felix en een oom.We gaven ieder een t shirt,een overhemd met stropdas.Daarna gingen we daar naar de souvenirsshop.We kochten er een wandelstok en nog een paar kadootjes voor met Kerstmis.Daarna kwam Felix en reden gezamenlijk naar zijn huis.Ernest ,Angel en zijn vrouw Ruth vonden het prachtig.We deelden de meegebrachte kadootjes uit.We gaven Ruth lappen stof en iedereen kreeg kleren voor de Kerst.Tegen 5uur namen we afscheid van hun en reden richting hotel.Daarna namen we afscheid van Gabriel,die naar Kolewa reed.Wij gingen wat drinken en bekeken de foto's .We gingen douchen en hebben nu gegeten .Verslag schrijven met foto's plaatsen.Morgen weer een nieuwe dag .Wat gaat het snel.Groetjes.