05-12-2023
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
05 December 2023 | Kenia, Mombassa
Goedemorgen Gisteren relax.Na de lunch kwam Gabriel en Jemima en Peter en Anna ons ophalen bij Kenya Bay.We reden samen naar de haven in Mombasa.Daar aangekomen kwam een man met de ijskar naar ons toe.We kochten er een ijsje.Peter en Anna vonden het prachtig.Toen kwamen diverse verkopers.De ene had ballonnen,de ander een molentje,de ander auto,een met een paardje.Een ander met de kameel.Weer een ander wilde foto's maken.Peter zelf maakte wat foto's.We gaven alles terug.We liepen richting ferry.Wat foto's gemaakt.We besloten op een rustigere plek wat te gaan drinken.Daar dronken we wat en bestelden wat frites voor Peter en Anna.Daarna reden we terug naar het hotel.We gaven Gabriel geld om vis te kopen.We spraken af dat hij om half 3 vanmiddag ons komt ophalen.Hij brengt ons naar het vliegveld.Onderweg stoppen we nog effe bij Felix.Vanmorgen koffer ingepakt.Nu zitten we buiten en gaan nog effe voor de laatste keer zwemmen.De 4 weken zijn omgevlogen.We hebben online ingecheckt en vertrekken om 18.45 vanuit Mombasa naar Nairobi.Nairobi Paris en dan Parijs Dusseldorf.Dan met Taxi Q uit Gulpen naar Wijlre. waar we morgen in de late middag zullen zijn.We proberen de zon mee te nemen.Groetjes Peter en Annemie.
05 December 2023 - 08:27
Yvonne:
Wat hebben jullie veel meegemaakt en zoveel oude vrienden weer getroffen.. blije gezichten voor alle hulp die jullie bieden en dan de verrassingen uit jullie koffers! Dadelijk thuis weer nagenieten van de mooie reis... wel thuis!!
05 December 2023 - 08:35
Paulina Beckers-post :
Wat zijn die 4 weken omgevlogen. Jullie hebben veel beleefd deze vakantie, en het was niet allemaal even leuk. Denk toch dat jullie weer een leuke tijd hebben gehad. Wens jullie een rustige en behouden thuis reis. Grtjs. Paulina
05 December 2023 - 12:26
Jack En Resi:
Hoi Annemie en Peter.
Dit zal een vakantie zijn die jullie niet snel vergeten.
Jullie hebben heel vervelende momenten gehad maar uit jullie verslagen lezen we ook dat jullie ook dat het fijn hebben gehad.
Nu nog een goede terugreis.
We zien jullie snel op Nederlandse bodem.
Groetjes Jack en Resi
05 December 2023 - 14:24
John En Leni.:
Peter en Annemie,
weer jullie reisverslagen mee mogen lezen en de mooie foto’s gezien.
Een vakantie met niet alleen mooie momenten. De goede herinneringen koesteren en meedragen.
Rest ons nog jullie een goede reis en behouden thuiskomst in Wijlre te wensen.
Groetjes John en Leni.
05 December 2023 - 14:32
Huub En Berthy:
We willen jullie een veilige terugreis wensen.
En doe maar wat warms aan in Duitsland ligt de sneeuw. Groetjes Huub en Berthy
05 December 2023 - 16:04
P:
Helaas moeten wij weer een tijdje jullie geweldige verslagen met mooie foto’s gaan missen nu jullie weer terug komen naar ons koud en regenachtig landje. Het was ons een genoegen kennis te mogen nemen van jullie bijzondere ervaringen. Vaak dachten wij, konden wij dat ook maar eens letterlijk zo zien, maar door jullie foto’s beleven wij het bijna ook. Het doet ons denken aan onze gezamenlijke reis door Zuid Africa
wij verheugen ons nu op de honderdtal foto’s en jullie weerzien in Wylre.
Veilige thuisvlucht/reis gewenst en groeten
Gerda en Leo