22-03-2024
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
22 Maart 2024 | Kenia, Mombassa
Goedenavond.Gisteren geen internet.Flinke storing.Gistermorgen na het ontbijt de bestelde lunchboxen opgehaald.Gabriel kwam ons ophalen en reden naar Kolewa.Onderweg kochten we in Majengo 5 watermeloenen met 1 gratis.In Kolewa aangekomen begon Peter met Peter en Gabriel de kast in elkaar te maken.Daarna werd deze geverfd.Ondertussen werd de werkkamer leeggehaald. Opnieuw ingericht.De kast werd geplaatst.Toen was de tijd voor lunch.Samen geluncht van onze lunchboxen.Daarna ging Gabriel de meloenen snijden.Deze vielen bij iedereen in de smaak.Van alles opgeruimd en ingericht.Tegen 3 uur bracht Gabriel ons naar Majengo waar Alfred ons stond op te wachten en bracht ons naar Kenya Bay.Gabriel reed naar de garage in Mtwapa om de knalpijp te laten vastlassen.Tegen 5 uur in het hotel .Koffietijd.Daarna gedoucht,gegeten en Skipbo gespeeld en dan slapen.Vandaag vrije dag.Vanmorgen gezwommen en vanmiddag strandwandeling gemaakt.Diverse mensen begroet.Nu dit verslag aan het schrijven.Daarna douchen en eten.Morgen weer vroegop.We hopen dat het goed blijft gaan met internet.Groetjes.
27 Maart 2024 - 12:59
Liekebekkers:
Hoi hoi diezelfde problemen heeft een auto hier ook. Slechte banden vastlassen van knalpijp.sorry dat ik zo laat reageer iedere keer is iets. bij mij is pasen al om heb al 2x paaslunch gehad heerlijk en zeer goed verzorgt. Without rats. Jullie moeten lachen natuurlijk. Werken jullie weer niet te hard? Zal je missen donderdagmorgen was toch gezellig als jullie kwamen. En ook de boter en vis. Hier gebeurt eigenlijk niets alleen inde wereld erg genoeg. Er is volop bloesem hier zo mooi ik geniet daarvan. Wens jullie nog leuke vakantiedagen en geef de kindjes maar een extra kus. Veel liefs and be careful.Lieke