08-04-2024
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
08 April 2024 | Kenia, Mombassa
Goedenavond Vanmorgen na het ontbijt de lunchboxen opgehaald en om 9uur vertrokken we met Alfred naar Majengo.Daar was Gabriel waar mee we naar Kolewa reden.In Kolewa hadden Alex en Peter de betonmix voorbereid.De afvoerbuis werd uitgegraven en aangelegd.Aangevuld met zand en daarna beton er over.De zijkanten werden ook afgewerkt met beton.Tegen 2 uur waren we klaar met beton.We gingen lunchen.Zij aten ugali met vis.Daarna ging Medium Alex en Big Alex stenen metselen.Medium Peter maakte een kruiwagen cement aan.Peter en ik gingen nog plantjes uitplanten en de boontjes water geven.We deelden nog koekjes uit.We hadden nog een grote watermeloen.Iedereen kreeg nog een stuk.Tegen half 5 reden we naar Majengo waar we overstapten in de TukTuk naar Kenya Bay.Daar aangekomen gingen we direct wat drinken.Een groot glas bitter lemon.Heerlijk.Ik heb nog een meisje van de bediening in het hoteld die zwanger is een mooi pakketje met babyspul gegeven.Ze was heel erg blij ermee.Daarna gedoucht en gegeten.We zitten nu buiten het verslag te schrijven.Morgen volgen de foto's .Tot morgen.Groetjes Peter en Annemie.
09 April 2024 - 09:12
Paulina Beckers-post :
Het is iedere keer geweldig om jullie verslagen te lezen. Elke vakantie is/wordt een grote belevenis, en jullie blijven onvermoeibaar door gaan met nieuwe projecten. Chapeau !!
11 April 2024 - 02:09
Lieke Bekkers:
Werken jullie niet te hard als ik je verslagen lees doen jullie weer je best om iedereen tevreden te stellen. Morgen weer donderdag en zo vliegt de tijd. Geniet er maar van en knuffel de kindjes extra van mij ik zie ze niet op de foto’s. Verwen ze maar lekker straks zijn jullie weg en dan heb je toch mooie herinneringen aan en van hun. Heb steeds het idee dat je mijn mails niet krijgt. Ja zoveel stuur ik niet app is ook goed. Wacht met plezier op het volgende verslag. Heel veel liefs lieke.