13-11-2024
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
13 November 2024 | Kenia, Mombassa
Goedemiddag Gisterochtend na het ontbijt naar Majengo en vandaar richting bouwplaats met Gabriel.Aangekomen werd er de laatste laag gemetseld,rondom aangevuld en de vloer op hoogte gebracht en gelijk gemaakt.De bekisting rondom folie erin ijzeren matten met stangen.De septietank werd de vloer ingestort.De boys hadden hardgewerkt.Rond 1uur bracht Gabriel ons naar Majengo en gingen met Alfred terug naar Kenya Bay.Lunch gehad.Daarna gezwommen en om 4uur koffietijd.Half 8 dinner daarna Skipbo spelen en om 11u naar bed.Vanochtend richting Kolewa.We hadden gistermiddag bericht gekregen dat de kozijnen klaar waren.In Majengo laadden we 2 kozijnen in de auto.We reden naar de bouwplaats waar ze al bezig waren met mixen van beton.De hoogte werd aangebracht in de vloer.Daarna werd gestort.Om 12 u waren ze klaar.Peter,Anna,Belvis,Jamima en Tumani waren komen kijken.Er kwam een vrouw langs met cakejes.We kochten er van en deelden ze uit.Het vrouwtje was heel gelukkig.We reden tegen half 1 terug naar de hardware in Majengo.Gabriel nam de 2 kozijnen mee en wij reden met Alfred terug naar Kenya Bay.Lunch.Gezwommen en nu aan de koffie met cake.Morgen hebben we een vrije dag.De betonnen vloer kan dan uitharden.Groetjes.We zitten op schema.