11-12-2024
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
11 December 2024 | Kenia, Mombassa
Goedemorgen Gistermiddag na de lunch kwam Gabriel met Jemima en Peter en Anna ons ophalen om ons naar het vliegveld te brengen.'s Morgens hebben we 2 koffers gepakt.Onderweg stond Felix ons op te wachten en gaf ons een envelop mee.
Bij de controle van de luchthaven gaven we de bewakers 2 flesjes sodawater.Ze waren heel vriendelijk.Aangekomen op de luchthaven namen we gezamenlijk afscheid.We checkten in .2 Koffers op de band.We kregen alleen boardingpassen Mombasa Nairobi en Nairobi Parijs.Om half 7 vanochtend landden we op Charles de Gaulle Parijs.Daar was het een heel gedoe om een boardingpas te krijgen naar Dusseldorf.Uiteindelijk komt alles goed.Nu zitten we te wachten op onze vlucht naar Dusseldorf.Vertrek 12.30uHet is weer wennen aan de kou.In Dusseldorf komt Taxi Q ons ophalen.Het waren drukke weken.Groetjes en tot de volgende vakantie.Peter en Annemie.
11 December 2024 - 15:56
Paulina Beckers-post :
Wat fijn dat de terugreis zo goed verlopen is [e-1f340] nu dus de dikke truien en jassen aan doen en opletten dat jullie niet verkouden/ grieperig worden.