24-02-2025
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
24 Februari 2025 | Kenia, Mombassa
Goedemiddag Gisteravond op tijd naar bed.Vanmorgen op tijd op voor een vroeg ontbijt.We vertrokken om 7.45u met Alfred met de Tuc Tuc richting Majengo waar Gabriel was bij de hardware.Daar bestelden we 6 zakken cement,metaal,kozijn met wc deur,afvoerpijp met bochten.Gabriel regelde het transport.We reden vandaar naar Kolewa upstairs.Daar aangekomen was Peter en Alex en een boy daar om te werken.De eerste shop werd helemaal leeggemaakt.De vloer werd door Alex geegaliseerd.4 cm dik.Gabriel ging de fundering van de wc uithakken.Peter en de boy maakten de cementmix en de betonmix.De dames Jemima,Gigi en Tumaini waren ook gekomen met Belvis.Ze brachten het water bij de betonmix.Jemima had de plastic opgeruimd en in brand gestoken.Het ijzer en de folie werden in de fundering aangebracht en daarna gestort.We deden gezamenlijk nog wat water drinken.Tegen 12.45u reden we richting Majengo waar Alfred ons stond op te wachten.Het verloop verliep naar wens.In het hotel aangekomen gingen we eerst effe ons wat opfrissen en daarna heerlijk lunchen.Vanmiddag hebben we ook nog geld omgewisseld.Nu is het hier koffietijd.We zitten buiten bij het zwembad het verslag te schrijven.Vanavond avondeten en daarna Skipbo spelen.Groetjes Peter en Annemie.
24 Februari 2025 - 18:32
Paulina Beckers-post :