02-03-2025
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
02 Maart 2025 | Kenia, Mombassa
Goedemorgen Donderdag en Vrijdag hebben we gewerkt aan de shops en weinig tijd gehad om een verslag te schrijven.We hebben de vloer van de 2e shop afgewerkt.Door water tekort konden we de wc niet helemaal afwerken.Dot wordt hopenlijk dinsdag gedaan.Gistermorgen uitgeslapen en om 9u vertrokken.Eerst ontbeten daarna de lunchboxen opgehaald.We reden naar Majengo en gingen inkopen doen op de markt.Peter kocht nog materiaal voor de wc deur.We reden langs de meloenenboer.De eerste vroeg 500 Ksh.per stuk.Daarna zakte hij naar 300 Ksh.We reden verder en bij de volgende kregen we ze voor 100 Ksh per stuk.We kochten er 5.Daarna reden we naar Kolewa downstairs.Ik ging kleren en spulletjes sorteren voor Ernest en de familie waar we morgenmiddag op bezoek gaan.Peter gaf de kinderen speelgoed.De AH Huisjes en poppetjes van Huub deden het weer goed.We deelden nog kleurplaten uit aan de grotere kinderen.Sommige kregen krasplaatjes van Ursula.Peter deelde nog ballonnen uit.De dames deden koken.Tegen 1uur gingen we allemaal lunchen.Daarna werden de meloenen aangesneden.Dat was smullen.Ik hield me bezig met Happy (een zus van Jemima).Deze lag ziek op bed.Ik gaf haar 2 paracetamols en verbond haar onderbeen.Ik liet haar goed water drinken.Ze was na een poosje heel blij dat ze wat opkrabbelde.Ze at ook een stuk meloen.Tegen 3 uur namen we afscheid.We reden naar Moriaantje en deelden daar knuffels uit.Veel plezier.Daarna reden we richting Kenya Bay.Onderweg in Mtwapa stopten we effe waar we een ijsje kochten.Heerlijk.Gisteravond heerlijke barbeque met tomatensoep en frites.Daarna Skipbo spelen.Daarna buiten zitten Karaoke luisteren.Vanmorgen uitgeslapen en ontbeten.Nu buiten verslag schrijven.Peter is bezig met een tekening voor een wandrek voor in de shop.Vandaag rustdag.Morgen weer verder.Groetjes Peter en Annemie.
02 Maart 2025 - 10:57
Yvonne:
Jullie zijn behooijk ondernemend dat noemen ze aan de weg timmeren[e-1f609]heerlijk vandaag genieten omdat het zondag is... mooie tijd en succes met het wandrek[e-1f334][e-1f601]