05-03-2025
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
05 Maart 2025 | Kenia, Mombassa
Goedemiddag.Gisteren en vanmorgen vroeg ontbeten en 7.45 met Alfred met de TukTuk naar Majengo.Daar stapten we over bij Gabriel en reden naar de shops in Kolewa.De stucadoor is bezig en heeft een winkel klaar.Morgen komt de 2e.DE WC is zover klaar.Morgen nog de deur afhangen.De bekisting is uit de septictank.Het hout gaat weer naar Kolewa downstairs in de werkkamer.Op de terugweg hebben we in Mtwapa 3 platen gekocht,die op maat worden gezaagd en aan de voorkant fineer voor een wandrek.We kwamen ook nog Moriaantje tegen.Ze was heel blij ons te zien.Alfred zette ons af bij Kenya Bay waar we gingen lunchen.Nu is koffietijd en tijd om het verslag te schrijven.Het werk loopt volgens planning.Het is iedere dag meer dan 30 graden.Groetjes tot morgen.
05 Maart 2025 - 16:15
Paulina Beckers-post :
Geweldig dat alles volgens plan verloopt [e-1f340] jullie hebben een " fijn" temperatuurtje, hier is het rond de 7-8 graden overdag met een lekker zonnetje [e-1f31e]