14-03-2025
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
14 Maart 2025 | Kenia, Mombassa
Goedemiddag Gisteren en vanmorgen vroeg ontbeten.Daarna met Alfred de TukTuk chauffeur naar Mtwapa Tiles gereden en tegels besteld voor het terras.4pakken tegels en 1 zak tegellijm in de auto van Gabriel.We reden door naar Kolewa.De tegelvloeren in de 2 shops werden afgewerkt.Gabriel deed het snijwerk en Peter en Peter legden de tegels.Vandaag zijn we met het terras begonnen.Op de terugweg bezochten we in Congoni de school waar sportdag was.We konden enkele kinderen van Kolewa.We spraken met de directeur,die uitlegde dat het om plaatsing ging voor een hoger niveau in Vipingo.We reden verder en stopten in Mtwapa bij de Naivash voor een beker ijs voor ons allemaal.Ook voor Alfred.Deze bracht ons terug naar Kenya Bay.We hebben ons een pizza besteld met frietjes omdat we te laat terug voor de lunch waren.We wachten er op en schrijven het verslag onder een heerlijk drankje.Dat was het.Tot morgen.Groetjes Peter en Annemie.
14 Maart 2025 - 14:23
Yvonne:
Laat het ijs lekker smaken..wel verdiend!! Nu een fijn weekend ..[e-1f33b]
14 Maart 2025 - 14:30
Paulina Beckers-post :
Een lekker ijsje bij de temperatures wat jullie daar hebben is heerlijk [e-1f44d]