15-03-2025
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
15 Maart 2025 | Kenia, Mombassa
Goedenavond We hebben vandaag uitgeslapen.Na het ontbijt de lunchboxen opgehaald en met Alfred met de Tuk tuk naar Majengo gereden.Daar gingen we met Gabriel en Jemima inkopen doen op de markt.Peter kocht houtlijm voor de wandrek.We kochten 25kg rijst en de benodigde produkten om Pilau te maken.Peter kocht ook nog een wasmand,2 emmers en 2 waterkannen.We reden door naar Kolewa.Daar gingen we bij de lokale timmerwerkshop een tafel bestellen.We zetten de spullen af in de shop en reden downstairs.Daar wachten vele kinderen op ons.We laadden alle spullen uit.Peter gaf de kinderen de huisjes aan de kleine kinderen.De grotere kregen kras en kleurplaten.De kinderen waren bezig.Ik sorteerde de koffers en deelde wat kleren uit.De grote jongens kregen Magna Tshirts.En 2 meisjes ook een Magna T shirt.Verder kregen de dames nog een sjaaltje.Er was voor iedereen Pilau gemaakt.Wij aten de lunchboxen.Tegen 3 uur werden koekjes uitgedeeld.Daarna werd alles opgeruimd en tegen 4 uur namen we afscheid.We reden naar Majengo.Onderweg kwamen we de familie van Moriaantje tegen.Deze gaven we ook een sjaaltje.Aangekomen in Majengo stond Alfred ons al op te wachten.We reden naar Kenya Bay.We gaven hem 2 Tshirts met een rugzak van Zoovaria met 2 knuffels.Hij was er heel blij mee.Nu zitten we buiten iets te drinken en het verslag schrijven.Zometeen douchen.Daarna bbq.Skipbo spelen en tegen 11uur naar bed.Morgen rustdag.Groetjes Peter en Annemie.