17-03-2025
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
17 Maart 2025 | Kenia, Mombassa
Goedemiddag .Gisteren onze vrije dag.Rustig aangedaan.Eerst uitgeslapen en daarna ontbeten.Om 9.30u een strandwandeling gemaakt en bij de Aldiman onze bestelde boot opgehaald.We gaven hem een overhemd met stropdas.Daarna verder gelopen en bij Jua (souvenirsshop) aangegaan.We kochten er een kalabasbloempot.daarna terug naar het hotel om te gaan zwemmen.Na de heerlijke lunch hadden we eern afspraak met Rashid.(oud-manager).Hij is nu taxirijder.We gingen met hem naar Char-Choma.Een mooie plaats met muziek waar we gezellig konden bijpraten.Tegen 5 uur terug naar Kenya Bay.Namen afscheid van Rashid en gaan zondag misschien voetbalwedstrijd in Junju kijken.We kwamen de tuinman tegen en gaven hem een overhemd met stropdas.Daarna douchen eten en Skipbo spelen.Op tijd naar bed.Vanochtend vroeg opgestaan,ontbeten en daarna met Alfred volgens afspraak om 7.45u naar Mtwapa Tiles gereden.Daar kochten we 3 zakken tegellijm van 25 kg.We reden door naar Majengo waar Gabriel stond te wachten.We reden door naar de shops in Kolewa.De 1ste shop werd helemaal leeggemaakt.De tegels werden schoongemaakt.Gabriel deed de tegels snijden voor tussen de deurposten en Peter maakte de lijm onder elkaar en Peter legde de tegels.We kwamen er achter dat er niet genoeg tegellijm was.Gabriel belde een motorrijder en deze reed naar Mtwapa Tiles.Hij bracht ons 3 zakken.Ondertussen was ook Jemima gekomen en hielp mee met de tegels schoonmaken.Morgen hopen we klaar te zijn met de vloer.Tegen 2 uur bracht Gabriel ons terug naar het hotel.Op de terugweg koopt Gabriel bij nMtwapa Tiles nog 2 zakken tegellijm.We gingen douchen.Ondertussen bestelde Peter Pizza Amerikaan enfrietjes met kipschnitsel en salade.Daarna aten we een heerlijk ijsje met koffie.Nu zitten we buiten op het terras het verslag t schrijven.Groetjes en tot morgen.Peter en Annemie.
17 Maart 2025 - 18:17
Paulina Beckers-post :
Jullie krijgen de tijd wel om [e-1f609] wat is skipbo?
18 Maart 2025 - 00:01
Lieke Bekkers:
Zie dat Peter moet rusten zie ik aan zijn gezicht. Annemie ziet goed uit. Veel gewerkt als je maar tevreden en blij bent is het altijd goed. Waar voor is die boot komen jullie daar mee terug? Is de winkel nu helemaal klaar of nog zorgen dat er spullen inkomen. Hier gaat alles zijn gangetje.Helemaal niet zo spannend oh alleen is de Wilhelminatoren Valkenburg omgevallen. Zeker slecht onderhoud word nog onderzocht. Hebben jullie Maxima en Willem gespot volgens mij zijn ze in Kenia. Ik tik mijn verslagje vanuit mijn bed dus ik wens jullie een fijne nachtrust en veel werklust. Lieke