03-06-2025
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
03 Juni 2025 | Kenia, Mombassa
Goedemiddag.Gistermorgen uitgeslapen en besloten om 's middags te gaan werken.Om 1 uur kwam Gabriel ons ophalen en reden rechtstreeks naar de shops.'s Morgens bracht Alex al het materiaal naar boven met de motor.Toen we aankwamen konden we direct beginnen.De beugels voor de goot werden geboord en vastgezet met popnagels.Stevig vast.Zoiets hadden ze nog nooit gezien.De buis werd door midden gezaagd voor in de beugels voor goot.Daarna werden er 2 deurdorpels gemaakt aan de winkel.1Vloertegel werd op maat geslepen en ingemetseld.De hele familie was er.Een hele drukte.Ik liet Mariella kleuren.Ze vond het prachtig.We dronken nog 1 flesje water en tegen 6 uur reden we naar het hotel.Daar douchen en eten.Daarna Skipbo spelen.Er was in het hotel een groep van 55 Indiers.Tegen 11uur gingen we slapen.Vanmorgen na het ontbijt kwam Gabriel ons om 9 uur ophalen.We reden eerst downstairs.Peter haalde er nog materiaal zoals zelftappers,siliconekit en pvc lijm.Vandaar reden we naar de shops.De regengoot werd verder afgewerkt.2 Meegebrachte kledingbeugels werden bevestigd.In de 2e shop werden de planken op de muur geschroefd waar later de rek op komt.Ik sorteerde nog wat spullen om mee naar het hotel te nemen voor de kraamkliniek en voor bij Felix.Tegen half 2 reden we weer terug naar het hotel.Het was inmiddels half 3 en dan is het restaurant voor lunch gesloten.We kunnen dan a la carte bestellen.Nu zitten we aan de koffie met koekjes en cake.
Tot morgen na onze halve werkdag.Groetjes Peter en Annemie.