05-06-2025
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
05 Juni 2025 | Kenia, Mombassa
Goedemiddag Vanmorgen zou Gabriel ons om 8 uur met de auto komen ophalen.We kregen een appje dat hij zich vast gereden had i.v.m. de regen.9 Boys hebben de auto uit de modder geduwd.We besloten om 's middags na de lunch naar Kolewa te gaan.Gabriel kwam ons om 1 uur ophalen en achter Mtwapa haalden we de helft van de bestelde plankdelen op.Helaas de hardware was dicht en reden door naar Kolewa.Daar waren Peter en Alex.Het afdak werd verder afgewerkt en de sierblokken werden uitgezet.Het buitentafeltjewerd gerepareerd.Ik ging nog effe op bezoek in de kerk.Daar was een soort noveen bezig voor een zieke persoon.Tegen 4 uur reden we terug naar het hotel.Onderweg haalden we de rest van de plankdelen op.Gabriel regelde een TukTuk voor ons zodat hij niet helemaal naar het hotel hoefde te rijden.Er was maar een zitplaats in de auto i.v.m. de plankdelen.We reden met de TukTuk naar het hotel.Onderweg regende het pijpestelen.We zitten nu koffie te drinken met een plakje cake en het regent nog steeds.Het is heel rustig in het hotel.Groetjes en tot morgen.Peter en Annemie.