08-07-2025
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
08 Juni 2025 | Kenia, Mombassa
Goedemiddag Vanochtend uitgeslapen,daarna ontbeten.Tegen half 10 besloten we om naar China Square te gaan in Mombasa.Eerst gingen we een wandeling maken outside.Onderweg bestelden we bij de handwerkers een ebbenhouten bordje met de Big Five en Kolewa 2025 erop.We liepen verder naar Jua.Een shop met souvenirs bij Travellers hotel.Daarna liepen we verder en opeens stopte er een TukTuk.We handelden over de prijs.De chauffeur ging akkoord en bracht ons naar China Square.In China Square keken we voor kindermatrassen.Deze hadden ze niet.Daarna gingen we naar de aanliggende Naivash.We kochten er een handborstel,schoonmaakspul,snoepjes en een beker ijs.Tegen half 12 gingen we terug naar de TukTukchauffeur.Hij had op ons gewacht.Hij bracht ons terug naar Kenya Bay.We waren op tijd voor de lunch terug.Om 3 uur hadden we een afspraak met Rashid.We liepen samen naar Kahama om wat te drinken.We hadden samen veel te vertellen.Het fotoboek viel goed in de smaak.Tegen 5uur waren we weer terug in het hotel.Nu zitten we aan de koffie met cake het verslag te schrijven.We hebben nog een kaart gekocht bij de souvenirssshop die we bij iedere vakantie naar ons eigen adres sturen.Het weer is redelijk rond 28 graden.Groetjes Peter en Annemie.