13-06-2025
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
13 Juni 2025 | Kenia, Mombassa
Goedemiddag Gisteren noodgedwongen een rustdag.Peter had last van zijn rug.We zijn in het hotel gebleven.Vanochtend na het ontbijt kwam Gabriel ons ophalen en reden naar Kolewa de shops.Jemima en Peter waren ook daar.De rek van de 2 e shop werd afgewerkt.Helaas vergeten een foto van te maken.Komt later.Jemima hield zich bezig met het cleanen en de plantjes.Ik deed hand en spandiensten.Tegen 1 uur stopten we en gingen wat drinken.We gaven Gabriel,Jemima en Peter ieder een hardgekookt ei.Kindertjes kwamen weer langs en kregen een snoepje.We reden terug naar het hotel.Onderweg effe pinnen.Aangekomen in het hotel namen we afscheid van Gabriel en Jemima.De portier vertelde dat het bestelde bordje van The Big Five en Kolewa 2025 van ebbenhout klaar was bij de plaatselijke handwerkers.We gingen het ophalen en maakte een foto.Daarna gingen we ons opfrissen op de kamer.Nu zitten we buiten en hebben ons een heerlijke lunch besteld.Je moet wel geduld hebben.Daarom kunnen we nu het verslag schrijven.Groetjes en tot volgend verslag.Peter en Annemie.
13 Juni 2025 - 21:44
Lieke Bekkers:
Lieve mensen eindelijk neem ik de moeite om jullie te antwoorden. Jullie hebben weer goed je best gedaan om de mensen naar de zin te maken en weer gnoeg gwerkt. Met mij gaat het nu goed had gips eraf toen dikke skischoen aan best drie dagen pijn gehad maar nu gaat het beter en loop dus met rollater door het huis en schoen. Als ik geen pijn meer heb over 4weken mag het eraf en hoef niet meer terug naar het ziekenhuis. Intussen zijn jullie alweer thuis. Ik mis jullie wel maar gelukkig krijg ik geregeld bezoek want ik ben nu bijna altijd thuis. En telefoonnatuurlijk. Het is bloedheet vandaag geweest dus blijf ik maar binnen. Nancy is naar Madeira voor een week.Ellen doet me boodschappen. Auto goedgekeurd na een korte beurt. Dit was mijn nieuws niet veel maar dn heb je iets te lezen. Heel veel liefs van Lieke