14-06-2025
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
14 Juni 2025 | Kenia, Mombassa
Goedenavond Vanmorgen uitgeslapen,daarna ontbeten en om 9.30 kwam Gabriel en Jemima ons ophalen.We reden gezamenlijk naar de markt in Majengo.Daar kochten we de nodige spullen.Gabriel vertelde ons dat Gigi vanmorgen om 6 uur een telefoontje had gekregen dat een neef van haar was overleden.Hij was moslim en wordt dezelfde dag begraven.Ze ging naar De burial.Het gezamenlijk koken ging niet door.Misschien volgende week.Peter bestelde bij het Blokkervrouwtje 2 matrassen voor Peter en Anna.Deze worden woensdag waarschijnlijk geleverd.Het is moeilijk in Kenya matrassen van 70x 140 te krijgen.Onderweg kochten we nog 4 meloenen en reden naar Kolewa downstairs.Daar deelden we speelgoed uit aan de kinderen.Er werd getennist.Peter pompte wat strandballen op.De kinderen hadden veel plezier.Tegen half2 lunchen.Wij aten de lunchboxen en Jemima en het kleine vrouwtje kookten ugali en gebakken vis.Tegen 3 uur meloenen 3en om 4 uur opruimen.Daarna namen we afscheid en de kinderen zwaaiden ons uit.We reden upstairs en gingen bij de lokale timmerman het bestelde tafeltje betalen.Dit was klaar.We reden verden en stopten bij het dorp van Moriaantje.Ze zaten langs de weg op ons te wachten.We gaven hun wat snoepjes en reden verder naar Kenya Bay.Nu zitten we buiten met een stevige wind en een drankje het verslag te schrijven.Morgen rustdag.Groetjes Peter en Annemie.
14 Juni 2025 - 21:03
Jos Mettes :
Goede avond hoop dat jullie fijne rust dag hebben .lekker genieten !!!! Hier alles goed ,heeeel warm heel nederland van slag heerlijk gr jos.