19-06-2025
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
19 Juni 2025 | Kenia, Mombassa
Goedemiddag Vanmorgen na een laat ontbijt kwam Gabriel en Jemima ons om 10u ophalen.We reden samen naar de school van Mariella,Peter en Anna.Daar aangekomen werden we door 2 juffrouws verwelkomd .We hadden 50 knuffels bij ons omdat Gabriel ons vertelde dat er 44 kinderen zouden zijn.Achteraf bleken er het meer dan 80 te zijn.Volgende week gaan we terug voor de resterende knuffels.We deelden wat potloden uit.De juffouwen kregen rekendomino en slijpertjes.De kinderen zongen voor ons.We maakten er foto's en filmpjes.De juffrouw liet Peter de bouw van nieuwe klassen in aanbouw zien.Natuurlijk vroeg ze voor een donatie.Klas 3 zat in een apart gebouw.Daarna hebben we met de directrice nog gesproken over Mariella,Peter en Anna.Tegen 12 uur namen we afscheid.We reden terug naar het hotel.We gingen lunchen.We zijn nu het verslag aan het schrijven.Het is ongelooflijk hoeveel kinderen je nog onderweg tegenkomt die niet naar school gaan.Groetjes Peter en Annemie.Morgen vrije dag.