27-06-2025
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
27 Juni 2025 | Kenia, Mombassa
Goedemiddag.Gistermorgen na het ontbijt contact gehad met Felix.Hij vertelde dat we 's middags konden komen.Het was nu rustig in Mombasa.We namen contact op met Gabriel.Hij en Jemima waren er om 1 uur.We reden naar de Woodcraft Akamba.Daar bezochten we de houtsnijwerkers.Felix was er ook.We spraken met hem af nadat we de souvenirswinkel hadden bezocht samen naar zijn huis reden.Tegen half 4 waren we er.Ernest straalde van geluk.Angel was met 3 vriendinnen daar.Ruth was nog effe groente kopen.Toen zij er was deelden we de meegebrachte spullen uit.Ruth had een mooie jurk voor Angel gemaakt van de stof die we hadden meegebracht.Ernest las de brief van Tiny.Felix las hem voor ons voor.Felix had ook een zak met souvenirs.Er werd verteld.Tegen 5 uur namen we afscheid en reden richting Kenya Bay.Onderweg stopten we bij Carrefoor.Daar kochten we rattengif en tegen muggen.We kochten ook nog groente zoals rode kool en brood.Gabriel en Jermima hadden nog nooit rode kool gegeten.Het was erg druk op de weg.Tegen 7 uur waren we terug in het hotel.Daarna douchen en eten.Op tijd naar bed.Vandaag rustdag.Groetjes Peter en Annemie.
28 Juni 2025 - 19:19
Anja:
Hoi Peter en Annemie. Het zit er bijna op. Andre Rieu is al aan het opbouwen. Aan de temperatuur zijn jullie al gewend denk ik. Ik wens jullie een goede thuisreis. En hopelijk tot gauw. Groetjes