08-11-2025
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
08 November 2025 | Kenia, Mombassa
Goedenavond We hebben zojuist heerlijk gegeten in Kenya Bay beach hotel.Het was een lange vermoeiende reis met problemen op Schiphol en in Nairobi.Op Mombasa aangekomen vanmorgen om 9 uur stond taxichauffeur Assim ons op te wachten .2Boys brachten de karren naar detaxubus en laadden de koffers in.De boys kregen ieder 100Ksh en ze waren heel gelukkig.We reden naar Kolewa.Dit duurde ongeveer 1,5 uur.Rijden en hobbelen.Daar laadden we de koffers in de winkel uit en namen afscheid van Assim.We hadden nog cakejes meegenomen en gaven deze aan Peter en Anna,Gabriel,Jemima ,Peter en onszelf.Daarna gingen we met Gabriel met de auto naar beneden.Er werd van alles geregeld.Morgen gaan ze de grond gelijk maken om maandag te starten met de fundering van het kippenhok.Tegen 3 uur reden we gezamenlijk richting Kenya Bay .In Majengo werd het nodige materiaal besteld voor het kippenhok.Daarna stopten we bij de Naivash.We kochten brood,pindakaas,jam,wortels,tomaten.witte kool en rode uien.We kochten voor iedereen een heerlijke beker ijs.Peter en Anna vonden het prachtig.Daarna naar het hotel.We namen afscheid van Gabriel,Jemima,Peter en Anna.Wij gingen inchecken.We kregen gelukkig kamer 157.We gingen wat drinken en ontmoetten Jos en Wim.Daarna douchen en heerlijk gegeten.We gaan nu slapen.Welterusten en tot morgen.Peter en Annemie.
08 November 2025 - 22:07
Paulina Beckers-post :
Gelukkig dat jullie " goed" zijn aangekomen, jammer van de strubbelingen op de luchthavens [e-1f612]. Maak er een geweldig mooie tijd van met succesvolle projecten.