28-02-2026
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
28 Februari 2026 | Kenia, Mombassa
Goedemiddag.We zitten nu aan de koffie in Kenya Bay na een lange reis.Gistermorgen om 11u zou taxi Din ons komen ophalen.We stonden buiten met de koffers.We kregen een telefoontje van hem en hij vroeg waar we stonden.Peter zei in Wijlre.Hij schrok want hij was naar Dusseldorf gereden.Hij schakelde snel zijn zoon in en na een kwartiertje was hij er.Deze bracht ons naar Dusseldorf.Daar checkten we de 6 koffers in bij German Airways.Om half 3 vlogen we naar Schiphol.Daar moesten we tot half 8 wachten bij Kenya Airways.We vlogen naar Nairobi.Vanmorgen om 6uur landden we er.De 6 koffers van de band gepakt en op 2 karren gelegd.Daarna door de scan.Dit deed een douanier en deed maar 1.Het was hem te zwaar.Daarna liepen we de autoweg en plein over naar Gate 1 .Daar werden de koffers opnieuw gescand en brachten ze naar de incheckbalie.Om 8uur vertrok het vliegtuig naar Mombasa.We landden om 9 uur en haalden de koffers op.We gingen naar buiten met 2 karren.Daar stond de taxichauffeur al te zwaaien.Gabriel had hem gisteren gebeld.Hij bracht ons naar Kolewa.Daar werden de koffers in de winkel gezet.Gabriel,Jemima,Mariella,Peter en Anna brachten ons terug naar Kenya Bay.Onderweg gingen we bij de Quickmarkt een ijsje kopen.We kochten ook nog brood,groente en aardappels.In Kenya Bay aangekomen gingen we inchecken.We kregen kamer 151.Daarna douchen en alles inruimen.Nu relaxen.Groetjes Peter en Annemie.
28 Februari 2026 - 19:23
Yvonne:
Jullie reizen blijven avontuurlijk...wat de koffers en douaniers betreft een apart hoofdstuk..mooie en succesvolle weken..we volgen jullie[e-1f33b]