03-03-2026
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
03 Maart 2026 | Kenia, Mombassa
Goedemiddag.Gistermorgen na het ontbijt met de TukTuk van Alfred om 8 uur naar Majengo gereden.Daar reden we met Gabriel verder naar de shops.Bij aankomst waren er Big Alex,Alex ,Pieter en Jemima daar.We herstelden met de mannen de muurtjes van de sierstenen.Deze waren gedeeltelijk afgebroken door het Nieuwjaarsfestival.We lieten ze eerst plastic opruimen.Jemima hakte het onkruid tussen de planten weg.Daarna gingen Jemima en Annemie de winkels poetsn en op nieuw inruimen.Peter en Alex spanden de kabels tussen de pilaren en de shops om kleren op te hangen.Alex,Pieter en Gabriel metselden de sierstenen op.Het plastic werd op een hoop gegooid en verbrand.Tegen 1 uur reden we terug naar Majengo waar Alfred ons opwachtte en ons terugbracht naar Kenya Bay.Daar bestelden we onze overheerlijke lunch.Daarna gaan zwemmen en relaxen.Tegen half 8 diner.Daarna Skipbo gespeeld.Het is op het moment erg druk in Kenya Bay.Heel veel Polen.Vanochtend uitgeslapen.Laat ontbijt.Daarna strandwandeling gemaakt en terug voor de lunch.ś Middags gezwommen en nu koffietijd met cake.Groetjes Peter en Annemie.