18-03-2026
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
18 Maart 2026 | Kenia, Mombassa
Goedemorgen.Gisteren na een heerlijk ontbijt rden we omhalf 9 met Alfred naar Majengo.Daar reden we verder met Gabriel verder naar Kolewa.In Kolewa bij de shops sorteerden we nog wat spullen.Daarna reden we downstairs.Gabriel had de kinderkamer geverfd en wij gingen de behangrand aanbrengen.Daarna 2 posters en 2schilderijtjes opgehangen.Daarna de behangrand in de gang aangebracht.Het zag er weer mooi uit.We hadden nog wat plafonieres schoongemaakt.Peter,Pieter en Gabriel brachten nog wat plafonlatjes aan.Daarna werd opgeruimd.Het bezoek aan de school werd afgeblazen en zullen we morgenvroeg doen.Alles geregeld.Tegen 1 uur reden we terug richting Kenya Bay.Onderweg in Majengo kochten we nog een 20 meter lange touw voor de waterput.Daarna reden we met Alfred verder naar Kenya Bay.Daar bestelden we onze lunch a la carte.Heerlijk.Daarna gezwommen en getafeltennist.Na het diner Skipbo spelen en slapen.Vanmorgen uitgeslapen en na het ontbijt gaan wandelen outside.We brachten William de schoenen voor te poetsen.Bij de broer van Kasimu haalden we het ebbenhouten bordje Open / Close op.Onderweg kwamen we nog bedelaars tegen en op het strand William(catamaran).Nu het verslag geschreven en dadelijk lunchen.Groetjes Peter en Annemie.