25-03-2026
Door: Peter en Annemie
Blijf op de hoogte en volg Peter en Annemie
25 Maart 2026 | Kenia, Mombassa
Goedemiddag.Afgelopen maandag en dinsdag zijn we in Kenya Bay gebleven.In Kolewa gingen ze de small garden in orde maken.Er werden uien geplant.Chilipepper ook.Vanmiddag ging Gabriel in Majengo tomatenplanten,paprikaplanten en micha kopen.Micha is een soort spinazie.Zaterdag kijken we of alles in orde is.Iedere dag strandwandeling,outside,gezwommen,tafeltennis en gisteren hebben we een afspraak gemaakt om vanochtend naar de kraamkliniek te gaan.Vanmorgen na het ontbijt belde Alfred al om te zeggen dat hij aan het wachten was.Hij was meer dan een half uur te vroeg.Hij bracht ons naar Majengo en vandaar reden we met Gabriel en Jemima naar de kraamkliniek in Vipingo.We werden hartelijk verwelkomd.Er waren 3 baby's geboren.2 jongens en 1 meisje.We deelden de pakketjes uit.We hadden nog wat sjaaltjes.We deelden nog knuffels uit.Het personeel kreeg de brillen.Daarna namen we afscheid en nog wat foto's maken en zeiden tot de volgende keer.Daarna reden we richting Majengo strand.We maakten daar een strandwandeling.Daarna naar de Naivas in Mtwapa waar Gabriel en Jemima brood,groente,pindakaas en jam en 4 ijsbekers.We kochten ook nog 1 zakje chips.Gabriel had die op TV gezien maar wist niet hoe ze smaakte.Buiten in de auto aten we de ijsjes op.Peter belde Alfred op.Deze was in Mtwapa en binnen 5 minuten was hij er.Hij bracht ons naar Kenia Bay waar we op tijd waren voor de lunch.Nu is het koffietijd en schrijven het verslag.Groetjes Peter en Annemie.